Beenham met beenhamsaus Geroosterde aspergerollade Varkenshaas in champignonsaus Hollandaise saus met ei
Groentemix Asperges
Groente gratin Krieltjes gemarineerd
Asperge salade Verdaasdonksalade
Boerderijbrood bruin + kruidenboter
inclusief: borden/bestek en opscheplepels vanaf 10 personen
Opwarmen buffet: Het buffet wordt geleverd in Chafing dishes. Vul de Chafing dish met 1,5L warm water, en zet vervolgens de maaltijdcomponenten in de Chafing dish. Dan kan u de mee geleverde branders aan steken en deze voorzichtig onder de Chafing dish zetten. (zet er 2 branders onder, de 3e brander is als reserve)
Het Buffet heeft minimaal 1,5 uur nodig om op te warmen, zet de branders dus optijd aan.
LET OP! Het asperge seizoen loopt t/m 24 juni, na deze datum kunnen wij het paas buffet niet meer bereiden/uitleveren