Onze Maaltijdenservice

Start hier

Lekker, gezond en makkelijk: onze maaltijdservice! Bestel nu eenvoudig online!

Wij bereiden al onze maaltijden ambachtelijk en met verse (streek)producten. U kunt de maaltijden makkelijk in de magnetron opwarmen door een paar gaatjes in de folie te prikken en de maaltijd 4 tot 5 minuten te verwarmen op 750 watt.

Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid. U kunt ze zeven dagen in de koelkast bewaren of invriezen om op een later moment te gebruiken.

Uw bestelling bij u thuisbezorgd? Dat kan!

Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur in het Land van Cuijk, Boekel, Venhorst, Elsendorp en De Rips.

Wij leveren uw bestelling twee dagen na uw bestelmoment af (of op een gewenste latere datum). Bestelt u bijvoorbeeld op maandag, dan leveren wij uw bestelling op woensdag af. Uitzondering: bestellen op vrijdag betekent levering op maandag (op zondag hebben wij namelijk geen bezorgservice).

Wij bezorgen bestellingen vanaf € 30. Hiervoor betaal je € 2,50 bezorgkosten. Bij bestellingen boven de € 50 worden geen bezorgkosten gerekend.

Ook is het mogelijk uw bestelling af te halen in de boerderijwinkel van uw keuze (ook hier geldt dat de bestelling twee dagen na uw bestelmoment voor u klaar staat).

Start hier Ga verder

Stel je vraag via WhatsApp